Kölcsönözzön műalkotást! Ne adjon ki vagyonokat egy-egy alkotásért, csak akkor, ha beleszeretett! Ha csak megkedvelt egy képet, vagy szobrot, vagy üres az irodája, tárgyalója, dolgozószobájának a fala, a szentendreart.hu a XX. és a XXI. század legkiválóbb szentendrei művészeinek eredeti alkotásait kínálja kölcsönzésre. Festmények, grafikák, szobrok, művészi fotók, installációk egyaránt elérhetőek.

Szakértő kollégáink segítségével a belső tér szelleméhez, hangulatához legjobban illeszkedő alkotásokat kínáljuk, melyek a belső tereket tökéletesen kiegészíthetik, és egyedi hangulatot teremthetnek, velük elkápráztathatja a helyiségbe belépő vendégeit, üzletfeleit. Rendezvényekre, reklámfilmhez, más produkciókhoz, vagy akár néhány napra egy-egy fontos tárgyalásra a kölcsönzés egyedi megegyezés szerint történik. Ha ellenállhatatlan vonzalma támadt a képek iránt a bérlet ideje alatt, meg is vásárolhatja őket.

Áraink:

Alapszolgáltatás – magában foglalja (a helyszíntől függően) az oda-visszaszállítás költségét.
25.000 Ft/alkotás

Kölcsönzési díj – az alkotás árának függvényében
1. negyedév – 25 %
2. negyedév – 20 %
3. negyedév – 15 %

Amennyiben a megvásárlás mellett dönt, úgy a kölcsönzési díj 50%-át a vételárból jóváírjuk.

Renting Artworks

Please fill the form below by letting us know which artworks you wish to rent with the exact date and required interval.

    2000 Szentendre, Ady Endre utca 1.
    János Fekete: 20/947-7198
    E-mail: luminartkft@gmail.com