Kölcsönözzön műalkotást! Ne adjon ki vagyonokat egy-egy alkotásért, csak akkor, ha beleszeretett! Ha csak megkedvelt egy képet, vagy szobrot, vagy üres az irodája, tárgyalója, dolgozószobájának a fala, a szentendreart.hu a XX. és a XXI. század legkiválóbb szentendrei művészeinek eredeti alkotásait kínálja kölcsönzésre. Festmények, grafikák, szobrok, művészi fotók, installációk egyaránt elérhetőek.

Szakértő kollégáink segítségével a belső tér szelleméhez, hangulatához legjobban illeszkedő alkotásokat kínáljuk, melyek a belső tereket tökéletesen kiegészíthetik, és egyedi hangulatot teremthetnek, velük elkápráztathatja a helyiségbe belépő vendégeit, üzletfeleit. Rendezvényekre, reklámfilmhez, más produkciókhoz, vagy akár néhány napra egy-egy fontos tárgyalásra a kölcsönzés egyedi megegyezés szerint történik. Ha ellenállhatatlan vonzalma támadt a képek iránt a bérlet ideje alatt, meg is vásárolhatja őket.

Áraink:

Alapszolgáltatás – magában foglalja (a helyszíntől függően) az oda-visszaszállítás költségét.
25.000 Ft/alkotás

Kölcsönzési díj – az alkotás árának függvényében
1. negyedév – 25 %
2. negyedév – 20 %
3. negyedév – 15 %

Amennyiben a megvásárlás mellett dönt, úgy a kölcsönzési díj 50%-át a vételárból jóváírjuk.

Kölcsönzés megrendelése

Kérjük, hogy a kölcsönözni kívánt műtárgyakat a "Műtárgyak" mezőben jelölje meg, a tárgyak megnevezése után a kölcsönzés kezdő időpontját és időtartamát is írja be!

    2000 Szentendre, Ady Endre utca 1.
    Fekete János 20/947-7198
    E-mail: luminartkft@gmail.com